Klimaworkshop for Vefsnaregion 2023

Studiesenteret RKK Vefsn i samarbeid med kommunene Grane, Hemnes og Vefsn vil gjerne invitere næringslivet, industrien, og transportsektoren i kommunene til klimaworkshop med Smart Innovation Norway torsdag 23. November på Fru Haugans i Mosjøen.

Lys av de siste tids stormer blir det enda viktigere for oss å jobbe med risikoreduserende tiltak, god planlegging og ikke minst solid forståelse på tvers av funksjoner for hva økt klimarisiko vil bety.

Denne dagen vil bidra med innføring i klimarisikoaspekter på tvers av sosiale, økonomiske og miljømessige dimensjoner i kommunene, og vi vil utforske ulike mulige scenarier for vår region. Det anbefales på det sterkeste med representasjon fra ulike kommunale tjenester samt ulike deler av privat sektor for at vi skal få en god bredde i workshopdelen av dagen.

Sted

Fru Haugans hotell Mosjøen

Når

Torsdag 23 November 2023
Kl. 0900 – 15.30

Pris

GRATIS!
Deltakelse er gratis og det vil bli servert varm lunsj.

Påmelding

Du kan melde deg på via studieportalen eller direkte kontakt med Ida Granmo
Påmeldingsfrist 10. November 2023.

Skroll til toppen