Ta kontakt hvis din bedrift ønsker å være med på prosjektet!

Har du en bedrift i Mosjøen som har behov for forskning og analyser? Da kan vi tilby deg en unik mulighet!

Master i Mosjøen er et spennende pilotprosjekt der Mosjøen og Omegn Næringsselskap (MON), i samarbeid med Studiesenteret RKK Vefsn, ønsker å tiltrekke seg studenter fra hele Norge til å skrive sine master- eller bacheloroppgaver her i Mosjøen. Vi ønsker å fokusere på temaer og problemstillinger knyttet til lokale bedrifter.

Gjennom vårt gode samarbeid med høyskoler og universiteter over hele Norge, har vi tilgang til et bredt utdanningstilbud. Dette gir deg som bedriftseier en unik mulighet til å få utført forskning på ulike områder i din bedrift som du kanskje ellers ikke har tid eller anledning til.

En av fordelene ved å involvere studenter er deres friske blikk og nye perspektiver. Som utenforstående kan studentene tilføre bedriften nyttige og kanskje til og med banebrytende observasjoner. Dette kan bidra til å gi dere et konkurransefortrinn og løfte din bedrift til nye høyder.

Samtidig ønsker vi å vekke interessen for Mosjøen som studiested og etter hvert et attraktivt arbeidssted. Ved å tilby studenter en spennende oppgave i Mosjøen, gir vi dem muligheten til å oppdage alt det positive som denne byen har å by på. Vi ønsker å vise frem hvor mange gode arbeidsplasser Mosjøen har å tilby, og hvilket potensial som finnes her.

Ved å delta i Master i Mosjøen får både bedriften din og studentene en vinn-vinn-situasjon. Bedriften din får en forskning på et område som kan gi dere nye innsikter og utviklingsmuligheter, samtidig som studentene får verdifull erfaring og kunnskap. Bedriften din blir også kjent med en potensiell arbeidstaker som kjenner godt til deres verdier og metoder.

Ta kontakt med oss i dag og få muligheten til å være med på å forme fremtiden for din bedrift og for Mosjøen som studiested og arbeidssted.

På sikt håper vi dette skal kunne gjelde for hele Helgeland.

Skroll til toppen